Terug / Home / Wijnlijst Gado Gado van Winnyfred
Samen met saté en pindasaus een overheerlijk indisch gerecht.
Alleen met rijst een heerlijke vegetarische maaltijd.
Wijnadvies
(rosé)
Bier of water is natuurlijk prima, maar ook een rosé past hier goed bij.
Bordeaux rosé, Château Haut Pougnan
Côtes de Blaye rosé, Château des Tourtes
Ingrediënten
Pinda saus (zie eigen recept)
boontjes
eieren
aardappelen
ijsbergsla
taugé, tahu
gebakken uitjes
Emping
Bereiding
Boontjes beetgaar koken,
Eieren en aardappelen koken,

IJsbergsla breken,
Tahu snijden en bakken,
Pinda saus maken volgens mijn recept
Taugé begieten met kokend water,

Alle groenten rangschikken op een schaal, de pindasaus erover gieten.
Hier overheen gebakken uitjes en Emping erbij.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inge van Leuven, vinoloog
J.P. Coenlaan 21
2024 AL Haarlem
tel. (023) 5253 988, fax. (023)5253983
louvin_imvanleuven@hotmail.com